Mijn gedenksieraad

"Mijn gedenksieraad, uw site voor unieke handgemaakte gedenksieraden met een eigen identiteit."

Via deze website geven wij u een eerste kijk op onze collectie. We vertellen u meer over de manier waarop elk gedenksieraad onze aandacht krijgt; de aandacht die het verdient. Hierdoor krijgt het keer op keer een uniek karakter. Een uniek sieraad voor een uniek persoon. En..., exclusief handgemaakt in ons eigen atelier, speciaal voor u!

Ruim 50 jaar uniek

Het smeden van gouden en zilveren sieraden is een ambachtelijk vak waarin creativiteit voorop staat. Bij Edelsmid Ton van den Hout, de 'makers' achter mijngedenksieraad.nl , is de kunst van het edelsmeden al meer dan 50 jaar vanzelfsprekend, evenals een deskundig advies en de eigen inbreng van de klant. Elk sieraad is uniek ontworpen en heeft daardoor z'n eigen identiteit.

Uw edelsmid met eigen atelier

Alle gedenksieraden worden met de grootste zorg en vakmanschap in eigen atelier gecreëerd door een team van hoog gekwalificeerde edelsmeden; professionals, die ambachtelijk vakmanschap combineren met artistieke creativiteit. Ook kunt u in overleg met de goudsmid een sieraad ontwerpen en bestaat de mogelijkheid om bestaande sieraden een ambachtelijke tint te geven. Het verwerken van diamant of andere schitterende edelstenen behoort eveneens tot de mogelijkheden. U hoeft uw wensen maar kenbaar te maken en wij gaan voor u aan de slag. De klant is koning en maatwerk is de standaard.

Mijngedenksieraad.nl

Het ontwerpen van een gedenk sieraad is bijzonder om te mogen doen. Mensen delen dierbare herinneringen met ons en wij mogen die vertalen naar een uniek gedenksieraad. Samen maken we er een tastbare en unieke herinnering van. Tja.., gewoon mooi, toch?

Het meesterteken van Edelsmid Ton van den Hout

Vanzelfsprekend zijn alle sieraden volgens de regels voorzien van het Rijkskeurmerk goud of zilver, evenals van het Meesterteken van Edelsmid Ton van den Hout, uw waarborg voor echtheid. Edelsmid Ton van den Hout is lid van de Vereniging Goud- en Zilversmeden.

Kijkt u eens rustig rond op onze site. Ook bent u van harte welkom in onze prachtige zaak op Markt 4 in Roermond. Hier is een complete collectie handgemaakte gedenksieraden te bewonderen, terwijl u de smeden aan het werk ziet in het atelier.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Mijngedenksieraad.nl

Markt 4

6041 EL  Roermond

 

+31(0)475  333 565