Nieuws

In Memoriam

Heeft u het gezien? Als bijlage 'In Memoriam' in de krant. Zo mooi, zo persoonlijk.

Een sieraad gemaakt naar uw wens met vingerafdruk of as is een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare geliefden. Herinneringssieraden, gedenksieraden, een prachtige manier om een aandenken tastbaar en persoonlijk te maken. Hiervoor kunnen wij natuurlijk uw eigen goud gebruiken.

Edelsmid Ton van den Hout adviseert u graag en geheel vrijblijvend. En, exclusief handgemaakt, speciaal voor u. ❤️

Fijne dag! Tot ziens? ☀ 

Nieuwe site

Welkom op onze nieuwe website www.mijngedenksieraad.nl

Deze pagina is nog volop onder constructie. Neemt u geregeld een kijkje voor alle nieuwe foto's, sieraden en informatie. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons bellen, mailen of whatsappen:

Edelsmid Ton van den Hout

Neemt u een kijkje op onze andere website: www.tonvandenhout.nl.

Hierop staat veel leuke informatie en mooie foto's van sieraden die wij voor u kunnen maken.

Foto's van sieraden

U ziet hieronder foto's van sieraden die wij hebben gemaakt. Voor vragen en vrijblijvend advies kunt u ons bellen of mailen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel op Markt 4 te Roermond. Openingstijden ziet u op: https://www.tonvandenhout.nl/contact/

 

Winkel en atelier Roermond

U bent altijd van harte welkom in onze prachtige zaak op Markt 4 in Roermond. Hier is een complete collectie handgemaakte gedenksieraden te bewonderen, terwijl u de smeden aan het werk ziet in het atelier.

 

Sociale media

Edelsmid Ton van den Hout is zeer actief op sociale media. Voor de laatste nieuwtjes en mooiste foto's kunt u ons heel makkelijk volgen door op de sociale media buttons te klikken.

Facebook, instagram, pinterest

Facebook: klik op 'vind ik leuk'

Twitter: klik op 'volgen'

Pinterest: klik op 'volgen'

Instagram: klik op 'volgen'

You Tube: klik op 'abonneren'

TikTok: klik op 'volgen'

'Liken', delen en reageren

Een selectie van foto's die wij op onze sociale media pagina's hebben geplaatst, ziet u op deze site. Wellicht een reden om Edelsmid Ton van den Hout te gaan volgen? Als u ons al volgt, dank u wel!

En 'liken', delen en reageren is altijd fijn ❤.