Nieuws

Nieuwe site

Welkom op onze nieuwe website www.mijngedenksieraad.nl

Deze pagina is nog volop onder constructie. Neemt u geregeld een kijkje voor alle nieuwe foto's, sieraden en informatie. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons bellen of mailen.

Tel.: +31(0)475  333 565

e-mail: info@tonvandenhout.nl

Edelsmid Ton van den Hout

Neemt u een kijkje op onze andere website: www.tonvandenhout.nl.

Hierop staat veel leuke informatie en mooie foto's van sieraden die wij voor u kunnen maken.

Foto's van sieraden

U ziet hieronder foto's van sieraden die wij hebben gemaakt. Voor vragen en vrijblijvend advies kunt u ons bellen of mailen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel op Markt 3 te Roermond. Openingstijden ziet u op: https://www.tonvandenhout.nl/contact/

 

Winkel en atelier Roermond

U bent altijd van harte welkom in onze prachtige zaak op Markt 3 in Roermond. Hier is een complete collectie handgemaakte gedenksieraden te bewonderen, terwijl u de smeden aan het werk ziet in het atelier.

 

Sociale media

Edelsmid Ton van den Hout is zeer actief op sociale media. Voor de laatste nieuwtjes en mooiste foto's kunt u ons heel makkelijk volgen door op de sociale media buttons te klikken.

Facebook, instagram, pinterest

Facebook: klik op 'vind ik leuk'

Twitter: klik op 'volgen'

Pinterest: klik op 'volgen'

Instagram: klik op 'volgen'

You Tube: klik op 'abonneren'

'Liken', delen en reageren

Een selectie van foto's die wij op onze sociale media pagina's hebben geplaatst, ziet u op deze site. Wellicht een reden om Edelsmid Ton van den Hout te gaan volgen? Als u ons al volgt, dank u wel!

En 'liken', delen en reageren is altijd fijn ❤.