Gedenksieraad met haar

"Gedenken: sieraden die de herinnering levend houden."

Een gedenksieraad gemaakt naar uw wens met haren is een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare geliefden. Herinneringssieraden, gedenksieraden, een prachtige manier om een aandenken tastbaar en persoonlijk te maken. Een mooie manier om te gedenken.

Persoonlijk en tastbaar aandenken

Elk ontwerp kan extra persoonlijk worden gemaakt door het toevoegen van een vingerafdruk of as-voorziening. Deze as kan zichtbaar of juist op heel  discrete wijze worden verwerkt in uw sieraad met haren. Dit vullen met as mag u zelf doen, u kunt toekijken hoe wij het doen, of we maken desgewenst een foto als wij de as verwerken. 

Vingerafdruk

Voor dit unieke idee is een was- of inktmodel nodig van de vinger.

Inktmodel:

Daarvoor kunt u een afdruk met zwarte inkt op een wit papier maken of gebruik maken van een print die u is aangeleverd.

U kunt deze afbeelding dan inscannen op 600 DPI (dat is een instelling van de scansoftware) en deze dan aan ons toesturen via info@tonvandenhout.nl

De vingerafdruk wordt in het sieraad gelaserd.

Hoe beter het voorbeeld, des te beter het resultaat.

Wasmodel:

Een vingerafdruk gemaakt uit was heeft ook reliëf in de hoogte. Voor het maken van een wasmodel kunt u bellen: +31(0)475 333 565. Wij leggen u dan uit hoe u dit model kunt maken en sturen u de benodigdheden toe. Ook kunt u hiervoor natuurlijk naar de winkel komen zodat wij dit model voor u maken.

Aanleveren as en haarlok

As en haar kunt u in een deugdelijke verpakking naar ons toesturen via de post. Het resterende as en haar wordt u met het sieraad weer geretourneerd. U kunt natuurlijk ook naar de winkel komen.