Sieraad met as en vingerafdruk

"Gedenken: sieraden die de herinnering levend houden."

Een gedenksieraad gemaakt naar uw wens met vingerafdruk en as is een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare geliefden. Herinneringssieraden, gedenksieraden, een prachtige manier om een aandenken tastbaar en persoonlijk te maken. Een mooie manier om te gedenken.

Vingerafdruk sieraad

Een herinnering aan dierbare personen bewaren kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is een vingerafdruk van die persoon in een sieraad bij u dragen.

Sommige echtparen vinden het bijzonder om elkaars vingerafdruk in een trouwring te verwerken. Een kandelaar met vlinder met vingerafdruk vleugeltjes staat prachtig bij een foto. En elke grootouder vindt het toch leuk een tastbare herinnering aan de kleinkinderen te hebben?

Vingerafdruk

Voor dit unieke idee is een was- of inktmodel nodig van de vinger.

Inktmodel:

Daarvoor kunt u een afdruk met zwarte inkt op een wit papier maken of gebruik maken van een print die u is aangeleverd.

U kunt deze afbeelding dan inscannen op 600 DPI (dat is een instelling van de scansoftware) en deze dan aan ons toesturen via info@tonvandenhout.nl

De vingerafdruk wordt in het sieraad gelaserd.

Hoe beter het voorbeeld, des te beter het resultaat.

Wasmodel:

Een vingerafdruk gemaakt uit was heeft ook reliëf in de hoogte. Voor het maken van een wasmodel kunt u bellen: +31(0)475 333 565. Wij leggen u dan uit hoe u dit model kunt maken en sturen u de benodigdheden toe. Ook kunt u hiervoor natuurlijk naar de winkel komen zodat wij dit model voor u maken.

Persoonlijk en tastbaar aandenken met as

Elk ontwerp kan extra persoonlijk worden gemaakt door het toevoegen van  een as-voorziening. Deze as kan zichtbaar of juist op heel  discrete wijze worden verwerkt in uw aandenken of as sieraad. Dit vullen met as mag u zelf doen, u kunt toekijken hoe wij het doen, of we maken desgewenst een foto als wij de as verwerken.

Aanleveren as

As kunt u in een deugdelijke verpakking naar ons toesturen via de post. Het resterende as wordt u met het sieraad weer geretourneerd. U kunt natuurlijk ook naar de winkel komen.