Gedenksieraad van trouwringen

"Gedenken: sieraden die de herinnering levend houden."

Een gedenksieraad gemaakt naar uw wens met één of beide trouwringen is een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare geliefden. Herinneringssieraden, gedenksieraden, een prachtige manier om een aandenken tastbaar en persoonlijk te maken. Een mooie manier om te gedenken.

Trouwringen met vingerafdruk

Sommige echtparen vinden het bijzonder om elkaars vingerafdruk in een trouwring te verwerken. Ook kan één of beide trouwringen samengevoegd worden tot een bijzonder sieraad waarin een vingerafdruk wordt verwerkt.

Vingerafdruk

Voor dit unieke idee is een was- of inktmodel nodig van de vinger.

Inktmodel:

Daarvoor kunt u een afdruk met zwarte inkt op een wit papier maken of gebruik maken van een print die u is aangeleverd.

U kunt deze afbeelding dan inscannen op 600 DPI (dat is een instelling van de scansoftware) en deze dan aan ons toesturen via info@tonvandenhout.nl

De vingerafdruk wordt in het sieraad gelaserd.

Hoe beter het voorbeeld, des te beter het resultaat.

Wasmodel:

Een vingerafdruk gemaakt uit was heeft ook reliëf in de hoogte. Voor het maken van een wasmodel kunt u bellen: +31(0)475 333 565. Wij leggen u dan uit hoe u dit model kunt maken en sturen u de benodigdheden toe. Ook kunt u hiervoor natuurlijk naar de winkel komen zodat wij dit model voor u maken.

Persoonlijk en tastbaar aandenken met as

Elk ontwerp kan extra persoonlijk worden gemaakt door het toevoegen van  een as-voorziening. Deze as kan zichtbaar of juist op heel  discrete wijze worden verwerkt in uw aandenken of as sieraad. Dit vullen met as mag u zelf doen, u kunt toekijken hoe wij het doen, of we maken desgewenst een foto als wij de as verwerken.

Aanleveren as

As kunt u in een deugdelijke verpakking naar ons toesturen via de post. Het resterende as wordt u met het sieraad weer geretourneerd. U kunt natuurlijk ook naar de winkel komen.

Initialen, speciale afbeelding of steen

Uw sieraad kan worden voorzien van initialen, een speciale afbeelding, steen of gravure. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een naam, speciale tekst of datum. Ook een geboorte steen, steen in de lievelingskleur of de afbeelding van een geliefd dier, muziekinstrument of bloem is mogelijk.

Sieraad van trouwringen

Het veranderen van één of beide trouwringen tot een mooi sieraad is altijd in overleg met de klant. Gekeken wordt onder andere naar het uiteindelijke sieraad, de breedte, dikte, maat en het materiaal van de ringen. 

U ziet hieronder foto's van sieraden waarin ringen zijn verwerkt. Voor vragen en vrijblijvend advies kunt u ons bellen of mailen. Ook bent u van harte welkom in onze winkel op Markt 4 te Roermond. Openingstijden ziet u op: https://www.tonvandenhout.nl/contact/