Persoonlijk sieraad

"Uniek sieraad: voor een speciale gelegenheid."

Een sieraad gemaakt naar uw wens is een tastbare en blijvende herinnering aan een speciale gelegenheid. Een uniek en persoonlijk sieraad, een prachtige manier om een gebeurtenis tastbaar en persoonlijk te maken. Een mooi aandenken aan iets speciaals.

Aandenken voor altijd

De artikelen op www.mijngedenksieraad.nl zijn natuurlijk voor meerdere gelegenheden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan Valentijnsdag ❤️,  moederdag, vaderdag, verjaardag, diploma uitreiking, jubileum, Sinterklaas 🎁 of Kerstmis🎄. Een origineel geschenk voor een bijzondere gelegenheid. En alle andere dagen van het jaar kunt u er ook van genieten.

Vlinder, huisdier of bloem sieraad

Een vlinder is prachtig om in een kandelaar te verwerken. Desgewenst kunnen de vleugeltjes worden voorzien van een vingerafdruk. In het lijfje van een vogel of in het hartje van een bloem kan eventueel as worden verwerkt. 

Initialen, speciale afbeelding of steen

Uw sieraad kan worden voorzien van initialen, een speciale afbeelding, steen of gravure. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een naam, speciale tekst of datum. Ook een geboorte steen, steen in de lievelingskleur of de afbeelding van een muziekinstrument is mogelijk.

Roermond

U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel op Markt 4 in Roermond om onze smeden aan het werk te zien terwijl ze de mooiste sieraden smeden.