Gedenksieraad diversen

"Gedenken: sieraden die de herinnering levend houden."

Een gedenksieraad gemaakt naar uw wens is een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare geliefden. Herinneringssieraden, gedenksieraden, een prachtige manier om een aandenken tastbaar en persoonlijk te maken. Een mooie manier om te gedenken.

Vlinder, huisdier of bloem sieraad

Een vlinder is prachtig om in een kandelaar te verwerken. Desgewenst kunnen de vleugeltjes worden voorzien van een vingerafdruk. In het lijfje van een vogel of in het hartje van een bloem kan as worden verwerkt. 

Initialen, speciale afbeelding of steen

Uw sieraad kan worden voorzien van initialen, een speciale afbeelding, steen of gravure. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een naam, speciale tekst of datum. Ook een geboorte steen, steen in de lievelingskleur of de afbeelding van een muziekinstrument is mogelijk.

Aandenken voor altijd

De artikelen op www.mijngedenksieraad.nl zijn natuurlijk voor meerdere gelegenheden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan moederdag, vaderdag, verjaardag, diploma uitreiking  of jubileum. Een origineel geschenk voor een bijzondere gelegenheid. En alle andere dagen van het jaar kunt u er ook van genieten.

Vingerafdruk

Voor dit unieke idee is een was- of inktmodel nodig van de vinger.

Inktmodel:

Daarvoor kunt u een afdruk met zwarte inkt op een wit papier maken of gebruik maken van een print die u is aangeleverd.

U kunt deze afbeelding dan inscannen op 600 DPI (dat is een instelling van de scansoftware) en deze dan aan ons toesturen via info@tonvandenhout.nl

De vingerafdruk wordt in het sieraad gelaserd.

Hoe beter het voorbeeld, des te beter het resultaat.

Wasmodel:

Een vingerafdruk gemaakt uit was heeft ook reliëf in de hoogte. Voor het maken van een wasmodel kunt u bellen: +31(0)475 333 565. Wij leggen u dan uit hoe u dit model kunt maken en sturen u de benodigdheden toe. Ook kunt u hiervoor natuurlijk naar de winkel komen zodat wij dit model voor u maken.

Persoonlijk en tastbaar aandenken met as

Elk ontwerp kan extra persoonlijk worden gemaakt door het toevoegen van  een as-voorziening. Deze as kan zichtbaar of juist op heel  discrete wijze worden verwerkt in uw aandenken of as sieraad. Dit vullen met as mag u zelf doen, u kunt toekijken hoe wij het doen, of we maken desgewenst een foto als wij de as verwerken.

Aanleveren as

As kunt u in een deugdelijke verpakking naar ons toesturen via de post. Het resterende as wordt u met het sieraad weer geretourneerd. U kunt natuurlijk ook naar de winkel komen.